Kerstkaartactie voor gedetineerden

Kerst wordt in deze coronatijd voor de meeste mensen een moeilijke periode. Voor de ruim 300 mannen in de P.I. de IJssel al helemaal. De afgelopen maanden zijn voor hen zeer moeilijk geweest. Ze mochten geen bezoek ontvangen en ook de vrijwilligers waren niet meer welkom.
Ook bij  de kerkdiensten mochten er maar enkele gedetineerden aanwezig zijn. De anderen konden op een scherm kijken. Muziek mocht niet en koffiedrinken na afloop was er al helemaal niet meer bij.

Al met al een moeilijke tijd voor mensen die het toch al niet makkelijk hebben en zeker dadelijk in de kersttijd, als ze hun familie extra missen.
Met kerst laten we merken dat de kerken de mannen in de P.I. niet vergeten. Zij krijgen altijd een presentje, een kerstgroet van alle kerken en een (vaak eigengemaakte)  kerstkaart die ze zelf kunnen versturen, bijvoorbeeld naar hun familie.
Op de kaart mag uiteraard een kerstwens en/of mooie Bijbeltekst staan, maar de gedetineerde moet hem zelf kunnen beschrijven.

Wie wil er meedoen om kaarten te maken?

De kaarten kunnen tot 1 december 2020 ingeleverd worden bij:
Wim Spek
Breeweer 6
2935 CA  Ouderkerk a/d IJssel (Lageweg)

Of bij:
Henriette Hoogendijk
Van Eijcklaan 8

2923 AH  Krimpen a/d IJssel

Alvast bedankt voor uw/jullie hulp!