Online onderweg naar Pasen

Vanaf 17 februari 2021 leven we toe naar Pasen in de 40-dagentijd. Dat doen we dit jaar online en net als vorig jaar in een samenwerking van plaatselijke kerken in Krimpen aan den IJssel.

Op elke woensdag in de 40-dagentijd wordt er vanuit de IJsseldijkkerk een Avondgebed uitgezonden dat u live kunt volgen of op een later tijdstip kunt meebeleven via: ijsseldijkkerk.nl/diensten overzicht en youtube: IJsseldijkkerk kerktv

Deze Avondgebeden worden door leden van verschillende kerken verzorgd, georganiseerd vanuit de Raad van Kerken.

Doet u ook mee, vanuit een rustig plekje in uw eigen vertrouwde omgeving? Het is goed om samen op te trekken op weg naar Pasen: luisterend, biddend, in de stilte en ook zingend. Een moment van rust in de drukte van het dagelijks leven; gericht worden op het lijden en de opstanding van onze Heer. U bent van harte welkom online!

De Avondgebeden worden uitgezonden om 19.30 uur op woensdag 17 en 24 februari en 3, 17, 24 maart via diensten overzicht en via deze link

Dit is een samenwerking van de Rooms-Katholieke parochie, IJsseldijkkerk, Ark-Rank, Wingerd, Sionskerk-Rehobothkerk, Immanuelkerk en de Evangelische Gemeente Krimpen.