Bijbelkring

In de bijbelkring, een aantal avonden in het seizoen, lezen we afwisselend uit verschillende bijbelboeken of aan de hand van bijbelse thema’s. Informatie of opgave bij ds. Baggerman. 
Contactgegevens
Lees meer 

Bijbeluur

Tijdens het winterseizoen is er op woensdagochtend eens in de twee weken van 10.00 – 11.00 uur het ‘bijbel-uur’. We komen dan samen met een mooi groepje (ietsje oudere) mensen om met elkaar uit de bijbel te lezen en vooral ook er met elkaar over te praten. U bent van harte welkom om eens een keer te komen kijken.
Lees meer 

Po√ęzie-kring

De poëzie-kring komt ongeveer eens in de zes weken bij elkaar om aan de hand van een bepaald thema een aantal gedichten te lezen en te bespreken. 
Lees meer 

Ontmoetings- avonden

 
 
Op meerdere middagen en avonden perjaar zijn er ontmoetingsgelegenheden voor de wijkgemeente waarbij de nadruk ligt op de ontmoeting met elkaar aan de hand van een inhoudelijk thema. Deze middagen en avonden worden meestal door de predikant, ouderlingen en pastoraal medewerkers voorbereid.
Contactpersonen

Gebedskring

Iedere eerste en derde donderdag van de maand van 19:00 – 20:00 uur zijn mensen uit verschillende wijkgemeenten en kerken welkom in de consistorie van de IJsseldijkkerk om de noden en vreugden uit de gemeente en uit de wereld in gebed bij God te brengen. De datums zijn ook te zien in de agenda van deze website.
 

Agenda

Viering Heilig Avondmaal

zo 25 sep 2022 om 10:00
ds. C. Baggerman

Voortzetting Heilig Avondmaal in de Rank

zo 25 sep 2022 om 18:30
Ds. G. Stougie uit Pernis

_______________

Online kerkdiensten

Meeleven  (besloten)
____________

Contact & Adres 

           

_______________

Nieuwsbrief


_______________

Aanmelden
besloten gedeelte

 

Privacy verklaring