KinderNevenDienst- en Oppasnieuws

Hoi jongens en meiden,
Goed nieuws; jullie mogen weer naar kindernevendienst komen!! Ook de oppas is er weer.

We zijn begonnen op 1e Pinksterdag met een klein groepje en het was gezellig om elkaar weer te zien. We hebben het Pinksterverhaal met elkaar gelezen. Door middel van water, een ijsklomp en stoom uit de waterkoker hebben we een symbolische uitleg gehad over God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest, ook wel Drie-eenheid genoemd; 3 keer anders maar toch 1.

Het was een leuke ochtend die we hebben afgesloten met een marshmallows en
een partijtje ballonnenvoetbal🎈🎈

Kom jij ook weer? We doen het nog net even anders want je mag voor de kerkdienst meteen doorlopen naar de achterzaal waar je ouders je na de kerkdienst weer mogen ophalen.

Groetjes van,
 Pien, Krista, Anneke, Danielle, Greetje, John,
 Marloes, Agnes, Gerard, Cindy en Melanie

Ook de oppas is weer van start gegaan, de kinderen zijn weer van harte welkom om lekker te komen spelen!