Kerkenpad vanuit de Bron

Op zaterdag 14 mei 2022 organiseert de Bron, kerk binnen de Christoffelparochie, een Kerkenpad in de vorm van een sponsor-wandeling voor alle leeftijden.

Kerkpad 14 mei:
Om voor de Stichting Vluchteling  zoveel mogelijk geld op te halen én tegelijkertijd een gezellige, verbindende, parochie brede activiteit te organiseren, wandelen wij op 14 mei het Kerkenpad dat de 6 kerken van onze Christoffelparochie verbindt (totaal 26,2 km).

Voor minimaal € 5,- sponsorgeld (meer mag uiteraard!) kun je gezellig één of meerdere van de vijf deelroutes met ons meelopen (inclusief consumpties). Er is ook een kinderroute van 3 km: met suikerspinnen! Meer informatie is te vinden op de flyer Geef je op via: jokokrimpen@gmail.com (ook voor vragen).

Nacht van de vluchteling 19 juni:
Deze Kerkenpad-wandeling is een opmaat naar De Nacht van de Vluchteling in het weekend van zaterdag 18 op zondag 19 juni 2022! Deelnemers lopen een route van 40 of 20 kilometer, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen die op de vlucht zijn voor oorlog, conflict en onderdrukking. Je kunt individueel meelopen en als team. https://www.vluchteling.nl/hoe-jij-kunt-helpen/nacht-van-de-vluchteling