Kerkbezoek Coronatijd

Nu de anderhalve meter regel losgelaten mag worden, willen we dit ook in de kerkdiensten doorvoeren. Het advies van de landelijke kerk is dat we elkaar de ruimte moeten geven, maar dat de anderhalve meter niet meer noodzakelijk is. Dit advies volgen wij graag op.

Hiermee is het aanmelden voor de diensten komen te vervallen! U wordt niet meer een plaats gewezen, maar kunt weer zitten waar u wilt. Hierbij geldt natuurlijk wel: gun elkaar de ruimte die de ander nodig heeft. We wijzen u op uw eigen verantwoordelijkheid:
Kom niet als uw Corona-achtige gezondheidsklachten hebt.
De collecte zal voorlopig nog bij de uitgang plaatsvinden.

Hier is dan ook voor ons als kerkenraad de plaats om Hans Lissenberg te bedanken die sinds het begin van de coronatijd het ‘kerkbezoek’ gecoördineerd heeft, samen met Anita. Soms was Hans daar tot net voor aanvangstijd druk mee. Een lastige taak – zowel toen er heel weinig aanmeldingen waren als toen er meer aanmeldingen kwamen dan er plaats was in de kerk – want toen moesten we, geheel tegen onze diepste principes in, mensen vertellen dat ze niet naar de kerk ‘mochten’! We danken Hans voor al het werk en tegelijk hopen we dat het nooit meer nodig zal zijn!