Informatie over diensten in Comenius en Rank

Voor de komende diensten hebben wij de volgende informatie voor u:
  • Omdat we de komende weken niet de mogelijkheid hebben de liederen en lezingen via de beamer te tonen raden we u aan een liedboek mee te nemen naar de dienst. De voorraad die wij ter beschikking hebben is beperkt.
  • Iedere zondag is er ook KinderNevenDienst én kinderoppas voor de allerkleinsten
  • Er is deze maanden geen uitzending via de kerkomroep in de ochtenddiensten in het Comenius. De diensten zijn wel via video mee te beleven.De avonddiensten zijn te bezoeken en mee te beleven via het Youtubekanaal van de ArkRank en ook via de kerkomroep
  • Voor de diensten in juli en augustus kunt u zich op de gebruikelijke wijze opgeven. In Comenius kunnen we ca. 120 mensen toelaten.
  • Het dragen van mondkapjes is niet meer verplicht en er mag weer voorzichtig gezongen worden. In de Rank wordt de kerkgangers gevraagd om bij binnenkomst en bij het uitgaan van de kerk een mondkapje te gebruiken omdat op die momenten de 1,5 meter afstand moeilijk kan worden gehandhaafd.