IJsseldijk-feest


Beste gemeenteleden,

Op zaterdag 10 september a.s. willen we als IJsseldijkkerk een feest met elkaar vieren; omdat het zo lang geleden is en het goed is elkaar te ontmoeten. Ook omdat het een mooie start is van het nieuwe seizoen. Het feest zal om 16.30 uur starten en duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Dit kunnen we niet zonder elkaar daarom vragen we u en jullie allemaal te komen en ook, als het kan, om hulp en inbreng. We denken natuurlijk aan lekker eten, drinken, een springkussen, muziek, maar ook aan wat activiteiten er omheen zoals: een rad van fortuin en een mocktail-workshop voor de tieners. Het feest is voor jong en oud, en als iedereen wat doet, wordt een mooi feest! We zetten een pot neer voor een vrijwillige bijdrage. Daarmee hopen we onkosten te kunnen dekken en wat er eventueel overschiet wordt overgemaakt naar een nog nader te bepalen goed doel.


We zoeken:
  • Mensen die willen helpen op de dag zelf, met spullen klaarzetten (en weer opruimen als het feest voorbij is) of achter de kraampjes willen staan.
  • Mensen die thuis gerechten willen voorbereiden en meenemen: we denken aan tropische hapjes en/of gerechten, wraps, hartige taarten, desserts, enzovoorts.
Wie wil helpen en/of iets maken? Het mag qua eten ook iets heel anders dan genoemd zijn, als het maar iets lekkers is! En wie wil helpen achter de schermen? Laat het zo snel mogelijk aan ons weten. Dan hopen we er met elkaar een mooie en gezellige avond van te maken.

Iedereen kan zich opgeven om mee eten en/of (ook) mee te helpen voor deze dag door op DEZE LINK te klikken en de gegevens in te vullen of u mailt naar Corina van Wijnen: vanwijnen@caiway.nl

Eventueel telefoonnummer: 06-10625469.


 
terug