Gratis kerkblad

Het Krimpens Kerkblad is al vele jaren het informatieblad van onze Protestantse Gemeente. De afgelopen jaren heeft het blad een flinke metamorfose meegemaakt. Het is een mooi, informatief, verdiepend en aansprekend blad geworden.
Een blad waar we best een beetje trots op zijn.
Daarom is er nu een speciale actie: het Pinksternummer ‘Feest van hoop’ is gratis verspreid onder zo’n 200 adressen van gemeenteleden die nog geen abonnement hebben op het kerkblad.
Voor hen is er een speciale aanbieding: tot en met december 2021 kunt u het kerkblad gratis op proef ontvangen. In het najaar nemen we dan contact op of u het proefabonnement wilt omzetten in een vast abonnement, dat trouwens ook maar €20,50 per jaar kost.
Hebt u het gratis Pinksternummer nog niet ontvangen, maar wilt u dat wel? Laat het even weten via krimpenskerkblad@hetnet.nl
En voor onze vaste lezers en abonnees: maak gerust wat reclame voor ons blad!
Met vriendelijke groeten, de redactie van het Krimpens Kerkblad