Reserveringen en verhuur

De IJsseldijkkerk beschikt over de volgende zalen:

* Kerkzaal (300 - 350 pers)
* Achterzaal (max. 60 pers)
* Consistorie (max. 10 pers)
* Bovenzaal (max. 35 pers)

Verhuur voor concert e.d.:

Voor beschikbaarheid van de zalen kunt u de agenda raadplegen of (bij voorkeur via Email) informatie inwinnen bij de contactpersoon:
Tineke Neleman:
Email: reservering@ijsseldijkkerk.nl

Uw definitieve reservering verloopt altijd via Email. U ontvang dan naast de huurprijzen ook de huisregels rondom verhuur.

Er is ook de mogelijkheid om geluidsinstallatie, piano, beamer e.d. te gebruiken. Hieraan zijn aparte kosten verbonden.
Indien u de kerkzaal wilt huren voor een concert met gebruik van orgel dan mag het orgel alleen bespeeld worden door organisten die hiervoor gekwalificeerd zijn. Besluit hierover is aan de kerkrentmeesters.

Bij de huur van de kerkzaal voor een concert kan de achterzaal erbij gehuurd worden, voor bijv. koffie drinken. Wij kunnen ook zorgen voor gastvrouwen/heren bij het koffie schenken.

Verhuur voor rouw- en trouwdiensten

Voor informatie/prijsopgave kunt u ook contact opnemen met de contactpersoon:
Leo vd Schelling
Email: fam.schelling@hetnet.nl

Voor trouwdiensten: Ook als u niet staat ingeschreven bij onze kerk, kunt u de kerkzaal huren voor een huwelijksinzegening.

Verhuur achterzalen

De achterzaal wordt (voor bijv. een verjaardag/jubileumviering) alleen verhuurd aan kerkleden van de IJsseldijkkerk, de ArkRank en de Wingerd.
Ondanks verhuur afspraak van de achterzaal zullen rouwdiensten voorrang krijgen! Vanzelfsprekend proberen we dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Belijdenisdienst

29 nov 2020 om 10:00