Corona voucher

Help elkaar, geef lokaal met de Coronavoucher Krimpen

De coronatijd heeft veel van de inwoners en de Krimpense organisaties gevraagd. De gemeente Krimpen aan den IJssel wil daarom juist nu iets extra’s doen voor de Krimpense samenleving.
Onze gemeenteleden die in Krimpen aan den IJssel wonen, hebben daarom allemaal een brief ontvangen van de gemeente, met daarin het Coronavouchter Krimpen.  De Coronavoucher is een giftvoucher ter waarde van € 25,-.

U kunt de Coronavoucher Krimpen tot en met 31 december op tal van plaatsen besteden.  Door Corona zijn we als IJsseldijkkerk inkomen misgelopen, omdat we de kerk niet konden verhuren voor concerten, repetities van koren e.d. We zouden dus heel blij zijn met dit financiële steuntje in de rug en hebben ons daarom aangemeld bij deze actie:  "Help elkaar, geef lokaal met de Coronavoucher Krimpen!"

U kunt de voucher afscheuren en inleveren bij de kerk, in de hal onder de toren ziet u staan waar.  (zie foto)

Mocht u helaas (niet meer of nog niet) naar de kerk kunnen komen maar de voucher toch willen schenken aan de kerk, dan kunt u deze ook aan uw wijkouderling, de dominee of iemand van de diaconie meegeven of bij de scriba in de brievenbus doen: Ambachtstraat 12 te Krimpen a/d IJssel.

Alvast hartelijk dank!