Boekentafel nieuws 40

 
Telkens vindt u hieronder weer andere door het team Boekentafel aanbevolen boeken. De winstopbrengst van de verkochte boeken gaat naar goede doelen. Meer over de boekentafel leest u HIER.

Mijn land, mijn bloed  Eline Rosenhart     € 21.99
Drie jonge mensen in Tel Aviv worden tijdens een golf van geweld geconfronteerd met diepgewortelde idealen. De  Palestijnse Wael werkt illegaal in de bouw. Hij verlangt naar een toekomst met zijn verloofde, met wie hij pas mag trouwen als zijn huis in Bethlehem klaar is. De Israëlische Yahav keert na een verbroken relatie terug naar haar ouderlijk huis. Ze grijpt iedere gelegenheid aan om te strijden voor haar linkse idealen. De Nederlandse vrijwilligster Nienke ontdekt de sociale verdeeldheid binnen de Israëlische maatschappij in het dagelijks leven en in haar relatie met Yahavs tweelingbroer.

Een wereld van verschil    Carla Laureano    € 22.99

Dit is een psychologische feelgood roman. Een wereld van verschil is een sprankelende romance en tegelijkertijd een ontroerend verhaal om in het reine te komen met je verleden, Gods aanwezigheid  in je leven te erkennen en ontdekken waar je thuis hoort.

Alle dagen   Bijbels dagboek Ds. A. van der Veer 
 € 22.95
Met zijn ongedwongen stijl en persoonlijke toon laat Arie van der Veer keer op keer heel aansprekend zien wat een bepaalde Bijbeltekst voor mensen van nu te zeggen heeft .
.Wie is de Heilige Geest?   Derek Prince  €  7.00

Derek Prince beschrijft de Heilige Geest als de minst begrepen persoon uit de Bijbel. Dit moet u lezen. Een aanrader!!!

Het bijzondere en muzikale leven van Kinga Bàn  € 24.99

Kinga Bàn (1981-2019) was een geboren zangeres. Zingen was voor haar net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Ze zong haar liedjes over geloof, hoop en onvoorwaardelijke liefde totdat het niet meer ging. Na een lange periode van ziekte overleed Kinga op 37-jarige leeftijd. Het journaal meldde: Christelijk Nederland rouwt om Kinga Bàn, ze betoverde tot het einde. Wie meer wil weten over Kinga Bàn moet dit boek zeker lezen.


Hoop is een kleine vogel  Susie Finkbeiner   €  21.99

Een boek over de emotionele rollercoaster van een adoptie uit een door oorlog geteisterd land, over de wens je kind te beschermen en tegelijkertijd los te laten en over de liefde van familie die veel verder gaat dan een bloedband. Het verhaal omspant vier decennia, beginnend bij de adoptie in 1975 en eindigend in 2013, wanneer Mindy terugkeert naar Vietnam om haar biologische moeder te zoeken.
U kunt alle boeken en Bijbels bij ons bestellen.
Wij nemen ook boekenbonnen aan.
U kunt ons bellen of mailen.
Wij bezorgen bij u thuis

Willemien : 521720 willemien@moolenaar.biz
Co : 521259 of 0651033347 jckoorneef@gmail.com


 
terug