Bij de Kerkdiensten 17-05-2021

Op 23 mei is het Pinksteren, het feest van de hoop. Hoopvol vind ik het dat we die dag weer met kindernevendienst (en oppas) kunnen beginnen. De kinderen mogen of met hun ouders mee naar de kerk komen (wel aanmelden, zie hieronder), óf ook meteen zelf al naar de achterzaal komen. We vinden het fijn dat we jullie weer kunnen ontmoeten!

Op 30 mei is er een ruildienst en gaat ds. Den Hartogh bij ons voor; ’s avonds is ds. De Bruin uit Bleiswijk onze gastvoorganger. Op 6 juni ga ik zelf voor en lezen we uit Genesis 17. ’s Avonds is er weer een jeugddienst met als thema Mijn hemel!
Op 13 juni is ds. Van Loon ’s ochtends onze gaspredikant en ’s avonds mevr.ds. J. Dekker-van Asselt. Zij is o.a. verbonden als geestelijk verzorger aan Crimpenersteyn en Rijckehove. Op 20 juni vieren we het heilig Avondmaal, ook dit keer weer in aangepaste vorm.  Het rooster van de kindernevendienst, dat ik zoveel mogelijk probeer te volgen geeft in de maand juni de verhalen van Abraham (Gen16-19) aan.

Goede en gezegende diensten gewenst!