Bij de kerkdiensten

Op 16 augustus hoopt onze wijkpredikant ds. Baggerman zelf weer voor te gaan na de vakantie. We lezen dan uit Matteüs 15:21-28. Een Kanaänitische vrouw loopt schreeuwend achter Jezus aan. Jezus wijst haar eerst af, maar de vrouw verrast Hem met haar geloof. ’s Avonds gaat ds. Van Velzen uit De Lier voor.
Op 23 augustus lezen we Matteüs 16: 1-12, over farizeeën en sadduceeën die een teken verlangen en discipelen die net zo kleingelovig blijken te zijn.
Op 30 augustus lezen we een heel merkwaardig gedeelte, Matteüs 17: 24-27, waar het begint met een vraag van de belastingdienst en eindigt met een sprookjesachtige visvangst…
Op 6 september is mevr.ds. Vreugdenhil – Mijnarends uit Katwijk aan Zee onze gastvoorganger.
Goede en gezegende diensten gewenst!
U weet: u moet zich aanmelden voor de diensten, dat doet u door een bericht te sturen naar kerkbezoek-2020@kpnmail.nl. Ook kunt u bellen naar 06-40608129 (Hans Lissenberg). Als u zich voor een hele maand (nu dus weer voor september) aanmeldt, kunnen wij een goede planning maken. Natuurlijk kan het ook tussendoor, als u zich later bedenkt. Als u zich overigens had aangemeld, maar toch niet kunt, laat u dat dan ook weer weten, dan kan uw plaats door een ander worden ingenomen! Alleen als u een bevestiging van ons ontvangt, kunt u die zondag ook naar de dienst komen. Wat betreft de avonddiensten wordt steeds in de afkondiging van de ochtenddienst gemeld als er ook zonder aanmelding mensen mogen komen.