Belijdenis catechisatie

Dan willen we ook weer starten met belijdeniscatechisatie. Vorig jaar kon dat niet en we hopen dit jaar weer een goed seizoen te hebben. Wat is belijdeniscatechisatie? Nadenken over je geloof, over de bijbel, over de kerk, over jezelf en over God. Het is leren over God, antwoorden zoeken, of nieuwe vragen stellen. Het is: je verdiepen, verbreden, met anderen samen over het geloof praten en over de betekenis van het geloof in deze tijd. Het is leerzaam, verdiepend, ook heel gezellig en open.

Het kan als je nog jong bent, het kan ook als je al wat ouder bent. Je hebt (ooit) je kind laten dopen, je bent (ooit) in de kerk getrouwd, je gaat (normaal) geregeld naar de kerk, maar dit is er nog nooit van gekomen? Denk er eens over na! Het is echt belangrijk en goed.

Op maandagavond 4 oktober is er een startavond. Van harte welkom, meld je even aan (dominee@ijsseldijkkerk.nl). Wil je graag meedoen, maar kun je niet op die avond, laat het ook weten. wil je er eerst nog eens persoonlijk met mij over doorpraten? Helemaal goed; laat het weten!