Aanmelden kerkdiensten juli en augustus

Vanaf 4 juli worden de ochtenddiensten gehouden in het Comeniuscollege, die haar deuren in de maanden juli en augustus voor ons openzet. Er wordt ook KinderNevendienst gehouden en er is oppas. We mogen daar met 120 mensen bij elkaar komen. We missen nog veel mensen en hopen dat er meer mensen zich zullen gaan aanmelden, ook voor de avonddiensten in de Rank. We houden ons vanzelfsprekend  aan alle veiligheidsvoorschriften.

U kunt zich aanmelden door een bericht te sturen naar kerkbezoek-2020@kpnmail.nl  Ook kunt u bellen naar 06-40608129 (Hans Lissenberg).
Vanaf Pinksteren zijn de kindernevendienst en de oppas ook weer begonnen. Als u zich voor een hele maand (nu dus voor juli en augustus) aanmeldt, kunnen wij een goede planning maken.

Voor de gezamenlijke avonddiensten kunt u zich via bovenstaande mogelijkheden aanmelden, ook voor de avonddiensten in de Rank.
Voor de Rank diensten kunt u zich ook rechtstreeks aanmelden of per telefoon: 06- 57250882

De ochtenddiensten blijven ook vanuit het Comeniuscollege als video online  beschikbaar, de avonddiensten alleen via het Youtube kanaal van de ArkRank en de kerkomroep.nl