Aanmelden voor kerkdiensten

U weet: u moet zich aanmelden voor de diensten, dat doet u door een bericht te sturen naar kerkbezoek-2020@kpnmail.nl
Ook kunt u bellen naar 06-40608129 (Hans Lissenberg).
Als u zich voor een hele maand  aanmeldt, kunnen wij een goede planning maken.
Wie zich heeft aangemeld krijgt per week een bericht of een dienst wel of niet bezocht kan worden.
Dit is omdat er meer aanmeldingen zijn dan toegestane plaatsen. Er wordt zorgvuldig gekeken om tot een zo eerlijk en gunstig mogelijke indeling te komen.

Bij de ingang staat iemand met de lijst van aangemelde personen. Uw naam wordt aangevinkt wanneer u naar binnen gaat.
Ga dus niet zomaar aan de coördinator voorbij!
Staat u niet op de lijst dan wordt u verzocht buiten, of eventueel in de hal achter, te wachten tot vlak voor de dienst. Is er dan toch nog een plaatsje vrij, dan mag u dat innemen, anders kunt u de dienst meeluisteren in de consistorie.

Denkt u ook steeds aan het ontsmetten van de handen?
Wij hopen op uw begrip en vertrouwen op ieders medewerking. Ook hier geldt: we moeten het samen doen!
Hartelijk dank namens uw kerkenraad.

Ochtenddienst

25 okt 2020 om 10:00