Aanmelden voor kerkdiensten

""U kunt zich  aanmelden voor de ochtenddiensten en ook voor de gezamenlijke avonddiensten van IJsseldijkkerk en Rank. De ochtenddiensten, die in de maanden juli en augustus worden gehouden in het Comeniuscollege aan de Boezemdreef 1  zijn ook als video online  beschikbaar, de avonddiensten in deze maanden op Youtube, zoek naar ArkRank en via kerkomroep.nl  Er is geen beamer ondersteuning.  Als u zich per maand wilt opgeven, kunnen wij een goede indeling maken. Kom niet als u corona-gerelateerde klachten heeft en houdt afstand. Zegt u a.u.b. af als u niet komt.(dit kan ook nog op zondagmorgen!) U krijgt vooraf bericht of u wel of niet bent ingedeeld.
Aanmelden kan voor de IJseldijkkerk :
Bij voorkeur via de Email naar: kerkbezoek-2020@kpnmail.nl
Anders per telefoon: 0640400343
Voor de Rank diensten kunt u zich ook rechtstreeks aanmelden of per telefoon: 06- 57250882

Wij hopen op uw begrip en vertrouwen op ieders medewerking. Ook hier geldt: we moeten het samen doen!
Hartelijk dank namens uw kerkenraad.

Ochtenddienst in het Comeniuscollege

01 aug 2021 om 10:00