Kom ook naar de JND

Ook de JongerenNevenDienst is weer actief! Een zondag per maand bezetten we de zolder van de IJsseldijkkerk. Waar Greetje, Bianca en (binnenkort ook) Daniel jullie (alle jongeren van 12 tot 18 jaar) met thee en koekjes verwelkomen om samen onze alledaagse leven en de Bijbel te bespreken. Wanneer het is zie je het altijd aangekondigd in het Diensten Overzicht .

Het is nooit saai, daar zorgen jullie indien noodzakelijk zelf wel voor ;-). We denken wel serieus na over ons geloof en natuurlijk mag je ook je twijfels bespreken. Want, hebben we die allemaal niet op z’n tijd?  Wij in elk geval wel. Hoe zo’n ochtend bij ons werkt? Eigenlijk een beetje een gezonde chaos durf ik jullie wel te vertellen.

We beginnen gewoon in de kerk en gaan dan, tegelijk met de kindernevendienst mee en door naar de bovenzaal.
Iemand schenkt thee, de koekjes gaan rond, er worden wat weetjes uitgewisseld en dan gaat de Bijbel open. De ene keer de Jongeren Bijbel, de andere keer de Tiener Bijbel, eigenlijk wat het beste bij ons onderwerp past. Daarna delen we ons vaak in kleine groepjes om verder te praten over het onderwerp met behulp van enkele vragen die zijn voorbereid door de leiding.

Denk je dat dit bij je past, dan nodigen we jou graag uit voor ….. om eens vrijblijvend aan te schuiven om te kijken of de JND ook bij jou past. JND is er op 1 mei, 22 mei en 19 juni.

Misschien voel je je na 2 jaar Corona nog wat onzeker of misschien onveilig, laat het ons dan weten zodat we kunnen kijken hoe we dat samen op kunnen lossen.

Hopelijk tot snel!
Greetje, Bianca en Daniel van de Jongeren Nevendienst