40 dagen tijd: geloven in Libanon

Voor de kerk in het Midden-Oosten is Libanon een belangrijk land. Hier wonen relatief gezien nog veel christenen (25-30%), waar dit percentage in de buurlanden veel lager is. Christelijke instellingen in Libanon hebben dan ook vaak een regionale functie.
Zo is de Raad van Kerken van het Midden-Oosten in Beiroet gevestigd en leidt theologische opleidingsinstituut NEST predikanten op voor het hele Midden-Oosten. Veel studenten aan de NEST zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Syrië. Bent u betrokken bij het werk in Libanon, dan bent u automatisch betrokken bij de hele kerk in het Midden-Oosten. Klik op deze link voor meer informatie. U kunt de bijdrage voor dit project overmaken op rekeningnummer NL98RABO 0351 9026 51  t.n.v. Prot Gem. Krimpen a/d IJssel  o.v.v. "Zending".