KinderNevenDienst

Van harte welkom bij de Kindernevendienst!
Wij willen u graag een indruk geven wat wij allemaal bij de Kindernevendienst doen.
Voordat de schriftlezing begint gaan de kinderen van groep 1-8 naar de achterzaal.
In de achterzaal worden de kinderen verdeeld in drie groepen:
Jongste groep(1) groep 1, 2 en 3 Middengroep(2) groep 4, 5 en 6 Oudste groep(3) groep 7 en 8.
Voor de kinderen, jonger dan 4 jaar is er de oppas.

Elke groep behandelt op eigen niveau een verhaal uit de Bijbel. Hiervoor werken wij uit het boek "Timotheüs". Elke groep heeft een ander thema waarover gesproken wordt. In de methode staan prachtige verhalen, die de kinderen iets vertellen over de liefde van God en Zijn Zoon. De thema kunnen gaan over personen uit de Bijbel maar ook over onderwerpen zoals Bidden, Vrede, Gelijkenissen, etc. De kinderen gaan op diverse actieve manieren aan de slag om over de onderwerpen na te denken, te spreken, knutselen enz.

Als team willen wij in de tijd die we met de kinderen mogen doorbrengen zoveel mogelijk de liefde van Jezus uitdragen.
Als Kindernevendienst leveren wij ook een actieve bijdrage met Kerst, Pasen en nog meer momenten in het jaar. Om zo met elkaar een kerk te zijn, voor jong en oud!

"Laat zo je licht maar schijnen bij alles wat je doet,
zodat de mensen zeggen: God is goed!"

Geldproject Kindernevendienst

Vanaf 01-01-2018 gaan we sparen voor een ander doel: de familie Loef.

Samen met een groep mensen uit de PKN kerken van Krimpen aan den IJssel willen zij naar Oeganda  gaan in de zomer van 2018

naar oeganda 2018

Binnenkort zullen zij vanaf deze plaats meer informatie geven over dit doel.