• Kerkdiensten
  • Kindernevendienst

KinderNevenDienst

Van harte welkom bij de Kindernevendienst!
Wij willen u graag een indruk geven wat wij allemaal bij de Kindernevendienst doen.
Voordat de schriftlezing begint gaan de kinderen van groep 1-8 naar de achterzaal.
In de achterzaal worden de kinderen verdeeld in drie groepen:
Jongste groep(1) groep 1, 2 en 3 Middengroep(2) groep 4, 5 en 6 Oudste groep(3) groep 7 en 8.
Voor de kinderen, jonger dan 4 jaar is er de oppas.

Elke groep behandelt op eigen niveau een verhaal uit de Bijbel. Hiervoor werken wij uit het boek "Timotheüs". Elke groep heeft een ander thema waarover gesproken wordt. In de methode staan prachtige verhalen, die de kinderen iets vertellen over de liefde van God en Zijn Zoon. De thema kunnen gaan over personen uit de Bijbel maar ook over onderwerpen zoals Bidden, Vrede, Gelijkenissen, etc. De kinderen gaan op diverse actieve manieren aan de slag om over de onderwerpen na te denken, te spreken, knutselen enz.

Als team willen wij in de tijd die we met de kinderen mogen doorbrengen zoveel mogelijk de liefde van Jezus uitdragen.
Als Kindernevendienst leveren wij ook een actieve bijdrage met Kerst, Pasen en nog meer momenten in het jaar. Om zo met elkaar een kerk te zijn, voor jong en oud!

"Laat zo je licht maar schijnen bij alles wat je doet,
zodat de mensen zeggen: God is goed!"

Geldproject Kindernevendienst

De KinderNevenDienst spaart vanaf nu voor:
intro spaardoel KND 2018

Sparen voor een goede maaltijd (Porridge project)
Een uur naar school lopen zonder iets te hebben gegeten, komt gelukkig in Nederland niet meer voor.
Daarna met een lege maag een hele dag op school zitten, dat kunnen wij ons al helemaal niet voorstellen.
Daarom willen wij met de kindernevendienst gaan sparen om de kinderen van de Adesso school in Oeganda een goede maaltijd te geven.
Voor €2,- kan een kind een heel jaar lang elke dag een bord Porridge (pap van maïs- en sojameel) kan eten tussen de middag. Sparen jullie allemaal weer mee?
spaardoel KND  2018spaardoel KND2018

“Dank U wel dank U wel, voor het eten op mijn bord Wilt U zorgen, Nu en morgen, Dat ik daardoor groter word”.
Het kindernevendienst team