Huwelijksbevestiging

Aanstaande bruidsparen, die hun huwelijk kerkelijk willen laten bevestigen/inzegenen, kunnen daarvoor contact op te nemen met de wijkpredikant of de scriba. (graag ruim van tevoren)

Met betrekking tot het gebruik van de IJsseldijkkerk (zakelijke en organisatorische afspraken) voor een huwelijksbevestiging moet contact opgenomen worden met onze contactpersoon voor reserveringen.

De beschikbaarhied van de kerk kunt u in de agenda zien.

Bediening Heilige Doop

doopvontAangifte voor de bediening van de Heilige Doop kan worden gedaan bij de predikant. Voorafgaande aan de doopdienst vinden er doopgesprekken plaats, met beide ouders.

De IJsseldijkkerk kent volgens haar rooster vastgestelde doopzondagen.

Heilig Avondmaal en gluten

Voortaan is er voor wie dat nodig heeft ook een schaaltje met glutenvrij brood bij het Heilig Avondmaal, naast de schalen met gewoon witbrood. Als u daar gebruik van wilt maken, dan is het praktisch als u ergens bij het midden van de tafel gaat zitten, onder de preekstoel. Meldt u dit ook even van tevoren aan een van de diakenen? Dan kunnen zij er rekening mee houden.

De diaconie.