Kalender:
Datum:
zondag, 20 januari 2019 18:30 - 19:30

Beschrijving

In deze avonddienst, het begin van de Week van gebed voor de eenheid gaat voor onze wijkpredikant ds.C.Baggerman.

Er zal een extra collecte worden gehouden voor de International Justice Mission, een organisatie die opkomt voor het recht van de allerarmsten overal ter wereld.

Van zondag 20 januari t/m zaterdag 26 januari is het de jaarlijks terugkerende Week van gebed voor de eenheid.
Dit jaar is het thema: 'Recht voor ogen' . Het materiaal voor deze week is voorbereid door christenen in Indonesië.
De centrale Bijbeltekst van deze Week van Gebed komt uit Deuteronomium 16 vers 10-20: “Zoek het recht en niets dan het recht”.
In Krimpen begint de week met een oecumenische avonddienst in de IJsseldijkkerk.
Vervolgens zullen op de doordeweekse avonden korte avondgebeden worden gehouden, afwisselend in één van de bij de Raad aangesloten kerken.
Meer leest u in het artikel: Week van gebed voor de eenheid op www.ijsseldijkkerk.nl

eredienst
k+1