Kerst-Doelenconcerten 2017

Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus organiseert in 2017 opnieuw vier Kerst-Doelenconcerten. Onder het thema ‘Ongekende liefde` wordt hét verhaal van liefde, licht en leven gebracht in de ambiance en sfeer van Concertgebouw de Doelen in Rotterdam.


De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het gehele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen!
Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en door variatie in stijl. Het is toegankelijk en herkenbaar en tegelijk vernieuwend en verrassend. Nieuwe kerstbewerkingen worden ten gehore gebracht en oude, vertrouwde melodieën worden herkend in een vernieuwde uitvoering.
De medewerkenden voeren het programma uit met een passie die de toehoorders niet onbewogen laat en creëren een sfeer die door bezoekers betiteld is als ‘warm en overweldigend’.
Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen wordt tijdens de concertserie 2017 het meest indrukwekkende en inspirerende verhaal in de wereldgeschiedenis tot klinken gebracht: Ongekende liefde - hét verhaal van liefde, licht en leven. Het afwisselende programma wordt gebracht met verwondering, verrassing en vreugde!
concert D.C. 13 5 17

 Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus geeft de serie Kerst-Doelenconcerten 2017 vorm en inhoud met medewerking van:

Het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht  
Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer uit Urk
Marjo van Someren (sopraan)
André de Jager (orgel)
André van Vliet (piano)
Het orkest l’ Orchestra Particolare
Algehele leiding: Hans van Blijderveen.

Data en aanvangstijden:
Zaterdag 16 december en zaterdag 23 december (aanvang 14.00 uur)
Dinsdag 19 december en woensdag 20 december (aanvang 20.00 uur).

Locatie: Concertgebouw de Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam.
Toegang: toegangsbewijzen à € 25,- of € 29,-
Te bestellen via de website: www.dedoelen.nl  of telefonisch 010-2171717 of aan de kassa van Concertgebouw de Doelen, Schouwburgplein 50 te Rotterdam.
De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, programmaboekje en garderobe.

Social Media